Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Amin Najati

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2011 május 12

Profik Prágában

Profik Prágában

Magyar profik Prágában: Hahn Roland, Hahn Árpád, Amin Najati, Lugosi Tamás.

2011 május 10

Első húszban végzett Roland!

Rocca Constantino
 

Breaking news a magyar profik csehországi versenyéről!

Pannergy             Rigipsz      
 

Ki gondolta volna, hogy egy golfozónak már a lakásban is vigyáznia kell arra, hogy hova is lép vagy éppen mit tesz? Nos, Hahn Roland mostantól biztosan minden mozdulatot kétszer meggondol versenyek előtt, hiszen egy ártatlan háztartási baleset miatt majdnem meghiúsult cseh versenye. Az Academy Golf Club pro-ja édesapjával, Árpáddal és Lugosi Tamással, valamint Amin Najati-val képviselte hazánkat az elmúlt két napban a cseh sorozat aktuális fordulójában.

2011 május 08

Jól sikerült az első nap a Prága openen!

Profik Prágában

PannErgy honlapja                                  

Több mint száz Pro indult a Praga Openen, ami azt hiszem magáért beszél. Talán mutatja a cseh golf erejét. Öröm a számunkra, hogy ebben az erős mezőnyben az élvonalban helyezkedik el két tehetséges magyar fiatal. Hahn Roland és Lugosi Tamás egyaránt +2-ben állnak, holtversenyben a 18. helyen.

2011 május 03

Roland az első helyről várja a folytatást a St.Lőrinc Invitational versenyén!

Roland St. Lőrincen

Roland nagyon jól kezdett az első kilenc szakaszon, és egy nagyon nehéz 225 méteres par hármas szakasz duplálya ellenére is -1 gyel fordult. A második kilencen is ezt a par hármast duplázta, és összesen +3 ütéssel (75) holtversenyben Sárközi Richardal az élről várják a második befejező napot.

2010 június 30

Jön egy újabb generáció! Berta Máté Bruttó győzelme a Pólus kupán

Újabb tehetséges generáció alakul az academiánkon! Az első sikeres csapat akkor alakult ki, amikor Rolandal elkezdtük a munkát 2004-ben. Akkor a barátok, Jedlicska Zoli, Lugosi Tamás, Lugosi Balázs, Amin Najati, és Roland versengett egymással, és nagy sikerrel vettünk részt az országos versenyeken. Azóta Tamás, Balázs, és Roland már profiként versenyeznek!

 


Érdekes hírek