Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Vékony Dániel

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2010 november 12

A Hahn Golf Academia 2010-es évi munkája.

Az amatőr golfozók oktatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a junior golfozók képzésére, és szűkös kereteink mellett a versenyeztetésükre. Szerencsére a Pólus Palace ebben az évben is megadta nekünk a tárgyi támogatást. Sajnos anyagi támogatást nem kaptunk, és az alapítványunkba is csak minimális, 300.000.-ft-ot tudtam összeszedni. Ez az összeg a téli terembérletre, és egy pár verseny részvételi díjának támogatására volt elég. Ennek ellenére büszkék vagyunk a csapatunkra. Sokan helytálltak a megmérettetéseken.

2010 augusztus 01

Hahn gárda

Hahn gárda

Jó formában a Hahn tanítványok: Berta Máté, Johonyák Viktor, Varga Gábor, Vékony Dániel.

2010 augusztus 01

Robbantás Gödön

Hahn gárda

Ha vízilabdában vannak Kemény legények, akkor a golfban ma Hahn gárdát avattak. A helyszín természetesen Göd, ahol a fanatikus rajongók most éppen Mucsi László szenzációs grillkészítményeivel pihenik ki a fáradalmakat.

No de térjünk vissza azon fiatalok csapatára, akiket apa és fia, Hahn Árpád és Roland készít fel a versenyekre. Berta Máté, Johonyák Viktor, Varga Gábor és Vékony Dániel ma olyan elszántsággal vágtak neki a gödi szakaszoknak, hogy sejteni lehetett a szenzációt. A kiváló körülmények között játszó alakulat dolgát még az időnként fel-felerősödő szél sem gátolta meg abban, hogy egy fergeteges, -9-es eredménnyel zárják a kört.

2010 június 30

Jön egy újabb generáció! Berta Máté Bruttó győzelme a Pólus kupán

Újabb tehetséges generáció alakul az academiánkon! Az első sikeres csapat akkor alakult ki, amikor Rolandal elkezdtük a munkát 2004-ben. Akkor a barátok, Jedlicska Zoli, Lugosi Tamás, Lugosi Balázs, Amin Najati, és Roland versengett egymással, és nagy sikerrel vettünk részt az országos versenyeken. Azóta Tamás, Balázs, és Roland már profiként versenyeznek!

 


Érdekes hírek