Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Első nap Tatán


2010 április 24

Eiring Kristóf

Befejeződött a III. Old Lake Match Play Golfbajnokság első versenynapjának versenye, ami egyébként a Stroke Play szabályai szerint zajlott. Négy olyan tanítványom indult a versenyen, aki kategoriájában esélyes a ranglista első helyének megfelelő pontok begyűjtésére!

Németh Olivér az idén felnőtt kategóriában indult, és esélye van az egész verseny megnyerésére is. Párosításban kifogta a sokszoros Magyar bajnok Tóth Jánost, akinek színte hazai pálya Tata. Nagy feladat lesz a győzelem. A felnőtt ranglista harmadik helyének járó pontot már biztosan megszerezte, de a győzelem a cél!

Eiring Kristóf bejutott a nyolc közé, amivel alátámasztotta a jóslatomat, hogy meglepetés embere lehet a versenynek. A Junior kategória ranglista 1-3 hely valamélyike lehet az övé. Szurovszky Zsófi jó ellenfél lesz a négy közé jutásért, mert két különböző típusu játék várható. Zsófi a nyugodt bíztonságos játék híve, míg Kristóf a fiatal lendületet, és kockáztatást is bevállaló játékot játsza majd!

Kovács Titusz 87 ütéssel a harmadik nyolcasba került be, ami nem rossz teljesítmény az erős mezőnyre való tekintettel. A senior ranglista pontokért való versenyben a második helyért küzd majd. Sajnos a bemelegítése a verseny előtt nem úgy sikerült ahogy azt ő szerette volna, és ez pár ütésébe került. Az idei év első versenye ez számára, ezért nem volt elégedetlen. Most fő cél a játékban, hogy javítson az ütésszámon, és hogy az ellenfeleket legyőzze a Match Play versenyben!

Szűcs Gabriella az idei év nagy felfedezettje, mert még nincs egy éve hogy először fogott golfütőt a kezébe. A senior Női mezőnyben már biztos, hogy a harmadik helyért járó pontszámot megkapja, ami nagy meglepetés. 96 ütésével olyan eredményt ért el, ami tiszteletet parancsol. Gabinak azt mondtam, ha betartja az utasításaimat, és szorgalmasan edz, akár a Senior női mezőny legjobbja is lehet az év végére!

Várjuk a holnapi játéknapot. Sok sikert mindenkinek!

 


Érdekes hírek