Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Jól sikerült a tenerifei edzőtábor


2010 december 21

Tenerife 11.

Két hetet töltöttünk el Tenerifén tanítványaimmal. Két tehetséges fiatallal kemény munkát végeztünk, és ezzel számukra megkezdődött a 2011-es szezonra való felkészülés.

Boross Lili fizikumát kell hatékonyan növelni, hogy fel tudja venni a versenyt a korosztályában. Lili nehéz tavasz elé néz, hiszen most érettségizik. Petkovics Bálint nagyon elszánt, és keményen dolgozik azon, hogy a 2011-es versenyeken tudja azt az eredményeket produkálni, amit edzésén már tud. Bálint hét év kihagyás után döntött újra a golf mellett, és egy éve kezdtük a munkát 20-as Hcp-vel. Játéka mára már tulzás nélkül 5-7 Hcp körül mozog. A 2011-es szezonban meglepheti a mezőnyt.

A Pályák, három 18 lyukas, egy 27lyukas, és egy 9lyukas, állapota egyébként kiváló, az idő szenzációs volt (21-23fok), és ami kifejezetten kellemes, hogy reggel és este is csak pár fokot hűl le a levegő. Eső ritkán van, ezért télen nagyon megbízható a sziget.

Tanítványok, golfbarátok! Február 4-18-ig tervezek kétszer egyhetes golftúrát, amire jelentkezéseteket várom! Nézzétek meg a képgalériát, ami segíthet a döntésben.

Tel: 30-398-8315

Címkék

 


Érdekes hírek