Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

A Hahn Golf Academia 2010-es évi munkája.


2010 november 12

Az amatőr golfozók oktatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a junior golfozók képzésére, és szűkös kereteink mellett a versenyeztetésükre. Szerencsére a Pólus Palace ebben az évben is megadta nekünk a tárgyi támogatást. Sajnos anyagi támogatást nem kaptunk, és az alapítványunkba is csak minimális, 300.000.-ft-ot tudtam összeszedni. Ez az összeg a téli terembérletre, és egy pár verseny részvételi díjának támogatására volt elég. Ennek ellenére büszkék vagyunk a csapatunkra. Sokan helytálltak a megmérettetéseken.

Eiring Kristóf kvalifikálta magát a Jung Mastersre, számos versenyen jól teljesített, és a ranglista 5. helyezettje.

Berta Máté (15 éves) a ranglista 6. helyezettje. Sokat fejlődött, 16hcp-ről 10,3-ra javított év végére.

Johonyák Viktor (15 éves) a ranglista 7. helyezettje.

Varga Gábor (15 éves) a ranglista 8. helyezettje.

Vékony Dániel a ranglista 9. helyezettje.

Bacsó Krisztián, Boross Lili, Brunekker Evelin, Boross Réka, Vogh Balázs, Süveges-Szabó Ádám, Süveges-Szabó Zsófia, Angyal Sára, Jakobi Ádám, Busi Dániel, Nagy Brigitta, Kupi Kinga, Bársony Dominika, Nugujen Kim, Zheng Cheng Gong Dávid tehetséges fiatalok akik talán sokra vihetik még, mint elődeik akik a kezünk közül kerültek ki: Lugosi Tamás, Lugosi Balázs, Herr Tamás, Jedlicska Zoli, Amin Najati, Varga testvérek.

Büszkék vagyunk Hahn Rolandra, aki iskolái mellett Profi nemzetközi versenyeken sikeresen szerepel!

Amatőr tanítványaink is sikeresen szerepelnek hazánk versenyein. Szűcs Gabriella versenyzői pályafutásának első évében azt a bravúrt hajtotta végre, hogy Első a senior női ranglistán. Szinte verhetetlen volt az év során! Kovács Titusz a tavalyi jó szereplése után az idén is a legjobb senior golfozónak bizonyult. Németh Olivér a felnőtt mezőnyben a 2. a ranglistán, és 66-os ütésszáma Tatán egyéni csúcs. Petkovics Bálinttal januárban kezdtünk dolgozni, és 20-as hcp-ről 7.5 hcp-re vitte le a játékát.

Sok tanítványunk, akiket most nem sorolok fel, szépen fejlődik, és reméljük a jövő évünk is hasonló sikereket hoz majd. Bízunk abban, hogy sokkal nagyobb támogatásban részesülünk, mert meggyőződésünk, hogy akkor még hatékonyabban nagyobb sikereket érhetnénk el.

2010 Göd.

Hahn Árpád, Hahn Roland

 


Érdekes hírek