www.pordi.hu


A PORDI Könyvelő Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyfélkörét alapvetően a főváros és környékének (budapesti agglomeráció, Pest megye) kis- és középvállalkozásai teszik ki, ennek megfelelően került kialakításra az iroda üzleti profilja, tevékenységi köre. Ön a következő hasznos szolgáltatások közül válogathat:

Számvitel, könyvvezetés, könyvelés

Vállaljuk az Ön vállalkozásának teljes körű könyvezetését, analítikus és főkönyvi számlák könyvelését, számviteli beszámolók és szabályzatok elkészítését.

Adóügyintézés és adótanácsadás

Intézzük az Ön ÁFA, TÁNYA, SZJA adóügyeit, és szükség esetén ehhez kapcsolódó tanácsadást is nyújtunk Önnek.

Bérszámfejtés

Elvégezzük az Ön alkalmazottainak havi bérszámfejtési feladatait, beleértve a TB és egészségügyi járulék ügyintézést is.

Céginformációs szolgáltatások

Ezen üzletágunk dinamikus fejlesztés alatt áll. Jelenleg mintegy 5000 közép-magyarországi cégről rendelkezünk részletes elektronikus mérleg- és eredménykimutatási adatokkal, főként a 2004., 2005., 2006. és 2007. évi beszámolóik alapján. Adatbázisunkat a cégbírósági akták digitalizálásával építettük fel. Vállaljuk az Ön egyedi információigényeinek kielégítését. Amennyiben az Ön által vizsgálni kívánt cég még nem szerepel adatbázisunkban, aktájába a cégbíróságon betekintünk.

Mérlegauditálás

Átvizsgáljuk az Ön mérlegét, hogy megfelel-e a számviteli előírásoknak.

Cégalapítás, cégmódosítás, cégértékesítés

Ügyvéd partnerünk bevonásával segítünk Önnek saját cégét megalapítani, meglévő cégének felépítését, tevékenységét, működését módosítani, vagy régi cégét értékesíteni.

Megkönnyítjük üzleti tevékenységét!

Honlapunk elérhetősége: www.pordi.hu . Honlapunkon friss híreket, cikkeket olvashat a gazdaság, a vállalkozások, a számvitel, az adózás és a különböző forrás lehetőségek témájában.

Irodánk a belvárosban található a VII. kerület Kertész u. 41. szám alatt. Keressen meg bennünket személyesen, telefonon (1/219-5629), vagy e-mailben!