A világ egyik leggyorsabb számítógépén üzemeltetik a domain regisztráció és webtárhely szolgáltatást.hu és nemzetközi domain regisztráció a Silihost Informatikai Kutatás-fejlesztési Kft.-től

Szuperszámítógéppel az igényes ügyfelek maximális webtárhely kiszolgálásáért

A Silihost megközelítése egyedülálló a magyarországi webtárhely piacon. Míg egy átlagos webtárhely szolgáltató átlagos teherbírású szerverparkban gondolkozik (sokszor noname számítógépekben), addig a Silihost megvalósította azt, amit eddig még senki sem: Egyetlen nagy szuperszámítógépet állított üzembe az összes bérelt webtárhely kiszolgálására, mely szinte korlátlanul bővíthető. A Silicon Graphics márka legendás megbízhatóságát és e szuperszámítógép gyorsaságát így minden webtárhely bérlőjük élvezheti. Sőt, már az adatbázisok kiszolgálására egy Altix-XE háttérszervert is beállítottak.

Újdonság a domain regisztráció terén
Magyar domain regisztráció (domainregisztráció) kapcsán számottevő újdonságokat már nem könnyű kitalálni. A vesrenytársaknak megvan a maguk erőssége: online domain regisztráció, azonnali regisztráció (még a .hu domainregisztráció során is sürgős elindítás), domain és webtárhely (kombinált tárhely csomagok) együttes igényése esetén ingyenes domain regisztráció, sávos árazású domainregisztráció, stb.

Domain regisztráció olcsón?
A Silihostnak nem maradt más lehetősége az újításra, minthogy belép az árversenybe. A domain regisztráció egyébként nem olyan terület, ahol a minőségben nagy különbségek lehetnek. A domainregisztráció csak domainregisztráció. Egy feladat van, és azt meg kell oldani. Mindenki megoldja. Legfeljebb gyorsabban, jobb ügyfélszolgálattal, de megoldja. Vagy olcsóbban. Ezt választotta a Silihost. A webtárhely csomagjaihoz a Silihost is ingyen adja a domain regisztráció szolgáltatást (.hu domain regisztráció esetén az első két évet, .com, .net és egyéb nemzetközi domain regisztráció esetén pedig az első évet). Emellett azonban a tárhely csomagok nélküli árazásuk az, ami egyedülálló. Egyszerűen olcsóbbak akartak lenni mindenkinél. Mit gondol, a 2600 Ft-os 2 éves .hu domainregisztráció milyen árnak számít? Ők azt mondják, hogy a piacon - a bevezetés időpontjában - nem volt olcsóbb domain regisztráció.

Viszonteladás egyedülálló módon
Mint domain regisztrátor, webtárhely viszonteladás mellett is nyújthat domain regisztrálás szolgáltatást más cégeknek, akik nem váltották ki a regisztrátori státust. A viszonteladók többsége, legalábbis az olcsó viszonteladók többsége sávos árazást választott. Azaz például 3500 Ft-ért adják az első 10 domaint, majd 3000 Ft-ért a következő kilencvenet, aztán 2800-ért a következő százat, végül 2700 Ft-ra megy le a domain regisztráció díja. A Silihost viszonteladói konstrukciója abban egyedülálló, hogy ők a viszonteladóknak már a legelső domain regisztrációjánál megadják majdnem a legkedvezőbb, a 2600 Ft + ÁFÁ-s árat. Pontosabban, a 2600 Ft az első domain regisztráció árára is vonatkozik, de ehhez az árhoz legalább 10 domaint előre meg kell rendelni.

A viszonteladás módja náluk is sávos, de ez csak az éves fenntartásokban jelentkezik. Tehát mindenki megkapja a majd' legkedvezőbb regisztrációs díjat: a kevesebbet igénylők a normál piaci áron tudják meghosszabbítani a domaint, a viszonteladók pedig a forgalom növekedésével ezt is sávosan olcsóbban igényelhetik.

Ingyenes internetmarketing oktatás
Érdemes megemlíteni a Silihost egy másik erősségét is. Mindenkinek teljesen ingyenesen biztosítják egyéves internetmarketing távoktatásukat "Az internetmarketing 1000 trükkje" címmel. A jelen oldal megjelenésének időpontjában a távoktatásukon résztvevők száma meghaladta a 4700-at! Ha érdekli ez a téma, feltétlenül iratkozzon fel rá Ön is.